A digitalizáció előnyei

A digitális élet és az internet nagyban meg tudja könnyíteni a mindennapi életünket. Sokkal gyorsabban hozzájuthatunk az információkhoz, ha valakivel fel szeretnénk venni a kapcsolatot, akkor azt egyszerűen megtehetjük, és ha segítségre van szükségünk, akkor egyből megtudhatjuk kihez fordulhatunk.

Ha valamilyen kérdésre nem tudom a választ, akkor első körben mindig az interneten kezdek el keresgélni. Legtöbb esetben nagyon gyorsan választ kapok a kérdésemre. Azonban, mindig meg kell vizsgálnia azt is, hogy biztos forrásból tájékozódunk-e. Hiszen a sok információnak köszönhetően előfordulhat, hogy szembe találjuk magunkat nem valós dolgokkal is. Éppen ezért nagyon fontos figyelnünk arra, hogy milyen oldalon olvassuk az adott információt.

Amikor az alkoholizmus végső stádium tünetei érdekeltek, akkor is hamar találtam egy olyan oldalt, ahol erről írnak. Ez nem volt más, mint a Felépülők honlapja. Itt, az alkoholizmus végső stádium tünetei mellett nagyon sok mindent megtudhatunk magáról az alkoholizmusról és az abból való felépülésről.

Az alkoholizmusnak több tünete, illetve stádiuma is van. Ha kíváncsi vagy ezekre, akkor a Felépülők oldalán részletes tájékozódhatsz róla.

Az alapítók ezeket mind megtapasztalták, hiszen korábban alkoholizmussal küzdöttek. Viszont sikerült belőle felépülniük, ezért pontosan tudják, hogy mi ennek a menete, és mi szükséges az újbóli józan élethez.

Valódi tapasztalattal rendelkeznek, ezért hitelesek is. Saját tapasztalatukból kiindulva hozták létre a programjukat is. Ennek az a lényege, hogy 28 napon keresztül bentlakásos rendszerben tanítanak meg minden alkoholistát, hogy hogyan kell újra józanul élni, hogyan tud nemet mondani a kisértésnek és hogyan tudja az alkohol iránti vágyát csökkenteni. Ehhez minden segítséget megadnak, és elismert addiktológiai szakemberekkel dolgoznak együtt.

A 28 nap alatt egy maghatározott keretrendszer és szabályok segítik abban a résztvevőket, hogy a lehető legnagyobb fejlődésen mehessenek keresztül.

A program sikeressége egyébként 70-75%-os, ami szintén azt mutatja, hogy amit kitaláltak, az valóban működik. Nem hiába a személyes tapasztalat és az átgondolt módszer.

A program keretén belül a hozzátartozókkal is konzultálnak, hiszen az ember környezetének is nagy szerepe van abban, hogy felépülhessen egy függőségtől szenvedő ember. Ha valaki még nem volt hasonló helyzetben, akkor el sem tudja képzelni, hogy min mehet keresztül a szerette és hogyan tudna neki valódi segítséget nyújtani. Mindenki próbálkozik a maga módján segíteni annak, akit szeret, de ez nem azt jelenti, hogy tudjuk hogyan is kell. A Felépülők csapata ezt is megtapasztalta, ezért minden segítséget megadnak a hozzátartozóknak is, hogy a 28 nap letelte után az eredmény tartós lehessen.

Ha valaki már elhatározta, hogy alkohol nélkül, józanul, fogadalmak, szorongás és rettegés nélkül szeretne élni, akkor számára nagyszerű lehetőség lehet a Felépülök programja. Hiszen, ezen a 28 napon az vehet részt, akiben megvan a tenni akarás, őszinte tud lenni, nyitott azokra a módszerekre, amik tudnak neki segíteni és van benne kellő hajlandóság a változtatásra. Ha ezeket a tulajdonságokat nem látják valakiben, akkor ez a program nem neki való.

Mivel valóban segíteni szeretnének az embereknek, ezért ha azt állapítják meg, hogy valakinek nem ők fognak tudni segíteni, akkor sem engedik el a segítségre szoruló kezét. Megadják egy olyan szakember számát, akinek a segítésével fel fog tudni épülni.

A Felépülők honlapján részletesen tudsz tájékozódni a csapatról, megismerheted a történetüket és egy kis betekintést is nyerhetsz a programba.

Ha valaki már volt függő, akkor pontosan tudja, hogy a józanság mekkora érték. Éppen ezért mindenkinek segíteni kell, aki nyitott erre.

Ha úgy gondolod, hogy van olyan ember a környezetedben, akinek tudnának segíteni, akkor ismertesd meg velük a Felépülőket. Lehetséges, hogy neki pont erre a programra van szüksége, hogy újból józanul és a függőség rabsága nélkül tudja élni az életét.

A digitális élet és az internet nagyban meg tudja könnyíteni a mindennapi életünket. Sokkal gyorsabban hozzájuthatunk az információkhoz, ha valakivel fel szeretnénk venni a kapcsolatot, akkor azt egyszerűen megtehetjük, és ha segítségre van szükségünk, akkor egyből megtudhatjuk kihez fordulhatunk. Ha valamilyen kérdésre nem tudom a választ, akkor első körben mindig az interneten kezdek el keresgélni.…

A digitális élet és az internet nagyban meg tudja könnyíteni a mindennapi életünket. Sokkal gyorsabban hozzájuthatunk az információkhoz, ha valakivel fel szeretnénk venni a kapcsolatot, akkor azt egyszerűen megtehetjük, és ha segítségre van szükségünk, akkor egyből megtudhatjuk kihez fordulhatunk. Ha valamilyen kérdésre nem tudom a választ, akkor első körben mindig az interneten kezdek el keresgélni.…